www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Simpozion internaţional la Bacău

Un eveniment de excepţie a avut loc vineri, 8 noiembrie, în sala Ateneu din Bacău: Simpozionul internaţional „Formal şi nonformal în activitatea didactică”, organizat de Asociaţia Învăţătorilor din judeţul Bacău, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru“ Bacău, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Bacău, Colegiul Naţional de Artă „George Apostu” Bacău şi Centrul de Informare Europeană „Europe Direct” Comăneşti.

La simpozion au participat, alături de reprezentanţi de seamă ai autorităţilor locale şi universitari băcăuani, din partea AGIRo – filiala Republica Moldova – învăţătoarele Tamara Cerbuşcă şi Viorica Morcov, din partea Asociaţiei Învăţătorilor Vrânceni o numeroasă delegaţie condusă de Florentina Enoiu, iar din partea CNEE, dl. consilier Radu Dascălu.

Simpozion Bacau

Imnul învăţătorilor la simpozionul AIJBc

Momente deosebite în derularea activităţii au fost cuvântul conf.univ.dr. Ioan Dănilă despre pericolul în care se află în momentul de faţă limba română, intervenţiile invitaţilor Radu Dascălu, consilier CNEE şi a reprezentantei AGIRoMoldova, Tamara Cerbuşcă, precum şi filmul de prezentare a şcolii româneşti din Oakville, Ontario – Canada.

Cei prezenţi au fost încântaţi de momentele de balet, interpretare vocală şi folclor pregătite de Colegiul Naţional de Artă din localitate, deosebit de emoţionant fiind momentul când Narcis Iustin Ianău, tânărul cu voce de contratenor cunoscut de la „Românii au talent”, i-a mulţumit şi i-a cântat doamnei lui învăţătoare prezentă în sală, cu ocazia onomasticii, „La mulţi ani!”

După activitatea de la Ateneu, la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc Adunarea generală a Asociaţiei Învăţătorilor din judeţul Bacău, la care a fost reconfirmat Consiliul director în funcţie, dovadă  a aprecierii membrilor faţă de activităţile deosebite realizate în ultimii 4 ani.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: