www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Revista „Învăţători.ro”

 invatatori

        Acum puteţi publica în revista electronică Învăţători.ro a Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România, trimiţând articolele dumneavoastră însoţite de imagini pe adresa invatatori.ro@gmail.com până la data de 20 septembrie. Revista apare trimestrial, iar primul număr va fi publicat în luna noiembrie 2009.
        Învăţători.ro va fi în format .pdf şi se va distribui gratuit prin intermediul site-ului www.invatatori.ro şi prin e-mail la toţi membrii asociaţiei.
        Articolele, trimise în ataşament, trebuie să aibă maximum 3 pagini de text scris cu font Arial, 12 puncte, la 1,5 rânduri, cu diacritice, fără greşeli. Emailul va purta un titlu de forma: Nume articol, nume autor, localitatea. Nu se acceptă materiale copiate sau deja publicate pe internet.
        Fotografiile, originale, nu copiate de pe internet, se vor trimite separat, în acelaşi mail, în ataşament, şi trebuie să aibă rezoluţia minimă 800×600 pixeli.
        Materialele se publică gratuit dar în funcţie de necesităţile editoriale. Articolele mai ample dar de înaltă calitate pot fi serializate.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: