www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

AGIRo toolbar

Bara de instrumente a Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România (AGIRo toolbar)


Ce este AGIRo toolbar?

AGIRo toolbar este un instrument pe care AGIRo îl oferă gratuit cadrelor didactice şi nu numai. Acesta se instalează de către cei doritori în browserele de web (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari etc.) şi oferă o multitudine de facilităţi care vor fi detaliate mai jos.

Ce facilităţi oferă AGIRo toolbar?

AGIRo toolbar a fost creată pentru a informa utilizatorii asupra celor mai importante evenimente din învăţământul românesc. În acest sens oferă:

Acces rapid (1-2 clicuri) la orice site al AGIRo, al filialelor AGIRo, ISJ-urilor, CCD-urilor, sindicatelor din învăţământ de pe tot cuprinsul României şi din Republica Moldova (Nou!).

– Acces rapid (1-2 clicuri) la site-uri de interes didactic şi nu numai: instituţii, comunităţi didactice, e-Learning, site-uri educative, soft educaţional, utilitare (scanare online antivirus, transfer date, creare site-uri, bloguri, forum-uri etc.), ştiri din educaţie, bloguri, (Nou!) Reţele de socializare şi TV online etc.

– Acces direct la toate e-mail-urile proprii şi înştiinţare rapidă prin sunet şi imagine la primirea unui nou e-mail.

– Prognoza meteo (pe 3 zile sau extinsă) în oraşul utilizatorului.

– Alerte (anunţuri importante) şi flux RSS de la AGIRo, radio cu 15 posturi româneşti şi moldoveneşti (Nou!), bară de căutare Google şi altele.

Cum se instalează AGIRo toolbar?

AGIRo toolbar se instalează dând clic pe butonul descărcare gratuită aflat pe pagina www.invatatori.ro în coloana din dreapta, sau direct de la adresa www.agiro.ourtoolbar.com

Instalarea are loc rapid şi se face pentru fiecare browser în parte (pentru cei care utilizează mai multe).

Cum se configurează AGIRo toolbar?

După instalare, pentru a beneficia de toate facilităţile este bine ca:

→ La butonul de înştiinţare e-mail-uri să introduceţi datele de logare ale e-mail-urilor care le utilizaţi (oricâte conturi de mail aveţi). În felul acesta veţi fi înştiinţat în permanenţă şi imediat despre sosirea unor noi e-mailuri. Accesarea căsuţei de mail se face cu un singur clic pe adresa introdusă de dvs. Datele sunt absolut confidenţiale, nu pot fi văzute de alţii).

→ La butonul de vreme să vă setaţi localitatea dvs. sau cea mai apropiată.

→ Important! Din când în când să daţi upgradare / actualizare bară de instrumente (din submeniul primului buton AGIRo) pentru a vi se încărca ultimele link-uri / facilităţi propuse de administrator.

Aflaţi mai multe şi vizualizaţi imagini din documentul ataşat.

Vă mulţumim pentru că aţi ales AGIRo toolbar!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: