www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Lansare AGIRo toolbar

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm bara de instrumente a AGIRo, modalitatea prin care asociaţia noastră vine în întâmpinarea nevoilor de informare ale cadrelor didactice.

Bara de instrumente AGIRo

Ce este AGIRo toolbar?

AGIRo toolbar este un instrument pe care asociaţia noastră îl oferă gratuit cadrelor didactice şi nu numai. Acesta se instalează de către cei doritori în browserele de web (Internet Explorer, Mozilla Firefox etc.) şi oferă o multitudine de facilităţi care vor fi detaliate mai jos.

Ce facilităţi oferă AGIRo toolbar?

AGIRo toolbar doreşte să informeze utilizatorii asupra celor mai importante evenimente din învăţământul românesc. În acest sens oferă:

→ Acces rapid (1-2 clicuri) la orice site al AGIRo, al filialelor AGIRo, ISJ-urilor, CCD-urilor, sindicatelor din învăţământ de pe tot cuprinsul României.

→ Acces rapid (1-2 clicuri) la site-uri de interes didactic şi nu numai: instituţii, comunităţi didactice, e-Learning, site-uri educative, soft educaţional, utilitare, ştiri din educaţie, bloguri etc.

→ Acces direct la toate e-mail-urile proprii şi înştiinţare rapidă prin sunet şi imagine la primirea unui nou mesaj de poştă electronică.

→ Prognoza meteo în oraşul utilizatorului, alerte (ştiri importante), bară de căutare Google etc.

NOU! Este disponibilă acum versiunea 2.0 care are incluse un player cu posturi de radio din România şi Moldova şi linkuri către cele mai importante reţele sociale (Facebook, Twitter, hi5).

Citiţi mai multe detalii în fişierul ataşat.

Conectaţi-vă la realitatea învăţământului românesc descărcând bara de instrumente AGIRo:

Instalaţi bara de instrumente AGIRo

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: