www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Invitație la Congresul Internațional al Cadrelor Didactice din România și al Cadrelor Didactice de Etnie Română de peste Hotare, Oradea, 3-6 august 2021

Invitație la Congresul Internațional al Cadrelor Didactice din România și al Cadrelor Didactice de Etnie Română de peste Hotare, Oradea – al 43-lea congres al Asociației Generale a Învățătorilor din România, începând cu cina din 3 august și terminând cu prânzul din 6 august 2021. Este etapa a II-a de înscrieri fiindcă am rezervat la cazare încă un corp de clădire după ocuparea deja a primelor 80 de camere.

Cazarea și masa în cele 3 zile vor fi în campusul din centrul orașului al Colegiului Economic ”Partenie Cosma”, cel mai modern campus școlar din județul Bihor.

Costuri de cazare + masă:

a)varianta cameră de 3 persoane cu baie proprie: 76 lei/persoană/noapte+3 mese/zi/cu prosop inclus X 3 zile=228 lei în total/persoană;

b)varianta cameră de 2 persoane (în cazurile soț-soție) 94 lei/persoană/zi X 3zile=282 lei în total/persoană).

Din program:

3 august- sosirea invitaților;

4 august – ședința de plen (sala mare a Teatrului Regina Maria, orele 10-12) + activități și vizite în a doua parte a zilei;

5 august – activități și vizite atât dimineața cât și în a doua parte a zilei;

6 august – activități și vizite în prima parte a zilei.

Pot participa cei care fac parte din AGIRo sau se înscriu acum (cotizația anuală este de 25 lei). Taxa de participare este de 30 lei. Membrii de familie însoțitori sunt scutiți doar de cotizația anuală de 25 lei.

ÎNSCRIERILE ȘI PLĂȚILE:

PASUL I: vă interesați mai întâi dacă nu cumva s-au ocupat locurile scriind la asociatiainvatatorilor@gmail.com sau sunând la 0723259290;

PASUL II: Dacă vi s-a comunicat că sunt locuri libere descărcați și completați tabelul atașat aici

trimițându-l urgent doar la asociatiainvatatorilor@gmail.com atașând împreună cu tabelul și dovada scanată a documentului de plată. Plata se poate face online de pe card sau la ghișeele bancare sau prin mandat poștal, în contul: Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, cod fiscal 23564572, cont CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cod IBAN RO32CECEAR0137RON0355948.

Membrii familiei care nu sunt cadre didactice sunt scutiți doar de cotizație.

Urmăriți zilnic pe https://invatatori.ro/ dacă mai sunt disponibile sau nu anumite variante de cazare. Pe măsură ce voi primi tabele și dovezi de plată voi actualiza variantele rămase libere.

Opțional, 30 lei taxă de publicare de fiecare articol în volumul sau revista AGIRo).

Activitatea este organizată de AGIRo și Asociația Dascălilor Bihoreni (președinte Stela Tăut). Oradea și Asociația Dascălilor Bihoreni au mai fost gazde ale  Congresului AGIRo în 5 – 7 septembrie 1937.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: