www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

ÎNCĂ VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE LA Congresele Internaționale ale Cadrelor Didactice, Sibiu, 6 august și/sau București, 8 august

ÎNCĂ VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE (până în 5 august inclusiv) LA Congresele Internaționale ale Cadrelor Didactice din România și ale Cadrelor Didactice de Etnie Română de peste Hotare de la SIBIU, sala Thalia a filarmonicii sibiene, 6 august, orele 9-13 și/sau de la București, PALATUL PARLAMENTULUI, din 8 august 2019, orele 9 – 13.

Veți putea achita chiar și la sosire, pe loc, taxa de participare de 30 de lei și cotizația anuală de 25 lei. Dacă le-ați achitat deja să aveți la dumneavoastră dovada plății.

Trebuie însă de pe acum să completați aceste formulare online de înscriere fiindcă, după regulile de acces, intrarea se face doar pe bază de tabel, act de identitate și ecuson. La intrare veți fi căutați în tabelele pe care le generează aceste formulare, vă veți legitima, veți primi ecusonul și mapa/documentele congreselor.

A.Înscriere pentru intrare la SIBIU, sala Thalia a filarmonicii sibiene, 6 august, ora 9, la Congresul Cadrelor Didactice.

Puteți chiar dumneavoastră să înscrieți mai multe persoane. După ce ați completat, apăsați „TRIMITEȚI” și puteți înscrie și pe altcineva apăsând „ALT RĂSPUNS”.

Iată formularul pentru SIBIU: https://docs.google.com/forms/d/1NOfU5L63Hw6tMF0FYY74aelVrXOMdipPeHv4hyZ6M9U/edit

B.Înscriere pentru intrarea la București, PALATUL PARLAMENTULUI, 8 august 2019, ora 9, sala C.A.Rosetti a parlamentului. Intrarea în parlament este intrarea A3S2 –latura IZVOR, în 8 august începând cu ora 9, la Congresul Cadrelor Didactice.

Puteți chiar dumneavoastră să înscrieți mai multe persoane. După ce ați completat, apăsați „TRIMITEȚI” și puteți înscrie și pe altcineva apăsând „ALT RĂSPUNS”.

Iată formularul pentru BUCUREȘTI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf-xG3vNV4EC3ql6BGot1ON7yWFvSUzHpK3M98cIlePwgp5A/viewform

Să ne vedem cu bine!

Viorel Dolha 0723259290, 0744195155

PS 1.La activitățile noastre nu există niciodată participare indirectă. La cerere, putem să eliberăm, celor care nu pot participa, o diplomă de neparticipare(!). Să vă înscrieți, așadar, în acest formular, doar cei care veți participa efectiv.

2.Se pot trimite până în 9 august și articole pe teme alese de autor la asociatiainvatatorilor@gmail.com Vor apare tipărite în volum. Taxa de publicare este 30 lei/articol.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: