www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Înscrieri la activitățile din Chișinău, Izmail, Eforie Sud

PÂNĂ ÎN 29 IUNIE SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU

ACTIVITĂȚILE DE LA CHIȘINĂU, IZMAIL ȘI EFORIE SUD (la toate sau la unele)

DESCĂRCAȚI: Procedura inscrierii la activitatile de la Chisinau Izmail si Eforie Sud

DESCĂRCAȚI: Tabel inscrieri activitati la Chisinau Izmail Eforie Sud

A. 01 – 05 august, Chișinău, R.Moldova, Congres Aniversar AGIRo la 100 de ani de la înfiinţarea în 14 aprilie 1917 a „Asociaţiei Învăţătorilor din Basarabia şi de dincolo de Nistru” și la 100 de ani de la primul congres al învăţătorilor români din Basarabia (25–28 mai 1917). Se va începe cu cina din 1 august și se va încheia cu prânzul din 5 august. Cazare + masă la 135 lei/persoană/zi X 4 zile= 540 lei. Avem rezervate Hotel Chișinău, Bulevardul Negruzzi nr 7 https://chisinau-hotel.md/ro/ și Hotel Cosmos, Bulevardul Negruzzi nr 2 http://www.hotel-cosmos.com/index.php/ro/ . Vom încerca să găsim și transport după ce știm câți mergem.

B. 05 -07 august, Izmail, Ucraina, Simpozionul Internaţional ,,Portrete de dascăli”, ediţia a X –a și Ziua Internațională a Prieteniei, în colaborare cu Universitatea Umanistă de Stat Izmail. Se va începe cu cina din 5 august și se va încheia cu prânzul din 7 august (2 zile). Cazare + masă la 135 lei/persoană/zi X 2 zile= 270 lei.

C. 07-13 august, Eforie Sud, Școala Internațională de Vară a AGIRo, 6 zile începând cu cina din 7 august și terminând cu prânzul din 13 august. În Hotel Crișana la 75 lei/persoană/zi cazare și masă în total (pentru 6 zile costând deci 450 lei). La Hotel Excelsior se plătesc 95 lei/persoană/zi (pentru 6 zile 570 lei). Ulterior se vor putea alege, la același preț, și zile mai multe.

Până în 29 iunie să trimiteți completat tabelul alăturat doar la  asociatiainvatatorilor@gmail.com însoțit și de documentul scanat care dovedește achitarea sumei respective prin ordin de plată sau mandat poştal pentru Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. NU TRIMITEȚI LA ALTE ADRESE DE E-MAIL ȘI NU TRIMITEȚI TABELE FĂRĂ SĂ ATAȘAȚI ȘI DOCUMENTUL DE PLATĂ!!!

Condiții de participare:

-25 lei -cotizația anuală de membru pentru cei care devin acum membri AGIRo sau care încă nu au achitat-o pentru anul 2017. Achitarea cotizației va fi urmată de eliberarea unei adeverințe doveditoare;

-30 lei este taxa de participare pentru activitățile Chișinău-Izmail (o achită chiar și membrii de familie însoțitori)

-30 lei este și taxa de participare pentru activitatea de la Eforie Sud (o achită chiar și membrii de familie însoțitori)

– Vor putea publica articole în volumele AGIRo chiar și cei care nu participă direct. Când ne trimiteți articolul să atașați din nou tabelul de înscriere și dovada plății. Nu publicăm articole trimise neînsoțite de dovada plății și tabelul de înscriere. Condiţii de tehnoredactare: format B5JIS (puteți descărca de aici o pagină în formatul B5JIS Nume, judet, articol pentru ….); Word; Times New Roman 10, spaţiere 1, obligatoriu diacritice, aproximativ 1 – 2 pagini.

Primim articole atât pentru volumul dedicat Simpozionului Internaţional „Portrete de dascăli” cât și pentru Revista AGIRo 2017/Buletinul Congresului AGIRo 2017.

Și de la colegii de peste hotare trebuie să primim până în 29 iunie tabelul completat cu datele de contact. Ei sunt scutiți doar de plata cotizației și a taxei de participare. Cazarea și masa o suportă. Le vom comunica apoi și persoana din zona lor care adună banii. În R.Moldova știu că îi adună colega Viorica Morcov.

Precizarea 1: După ce vom centraliza înscrierile vă vom comunica dacă nu cumva am depășit capacitatea hotelurilor (caz în care vom căuta altul similar).

Precizarea 2: sunt deja membri AGIRo și cotizanţii unei asociaţii/sucursale judeţene a AGIRo care la rândul ei şi-a achitat cotizaţia anuală de 200/100 lei/anul 2017 pentru AGIRo.

Pe www.invatatori.ro vă vom ține la curent cu noutăți.

Cu bine, Viorel Dolha 0723269290, 0744195155 asociatiainvatatorilor@gmail.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: