www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

INVITAȚIE în Maramureș, 31 octombrie-2 noiembrie, simpozion internațional

INVITAȚIE: Pentru simpozionul internațional „Portrete de dascăli” – ediția a XIV-a, din Maramureș, din 31 octombrie – 3 noiembrie s-au făcut niște locuri libere la cazare în Hotel Eurohotel din Baia Mare + masă + autocar pentru turul județului MM + deplasare în Transcarpatia (Maramureșul de Nord din Ucraina).

I.COSTURI pentru o persoană: 603 lei sau 12 vouchere pentru cazare, masă și autocar pentru turul județului MM + 20 euro pentru prânz și transport pe teritoriul Ucrainei + 30 lei taxă de participare + 25 lei cotizația anuală (dacă nu ați plătit-o deja în 2019).

II.PROCEDURA: să îmi scrieți urgent (astăzi) la asociatiainvatatorilor@gmail.com câte persoane veniți și până în 2 octombrie să faceți deja plata în contul pe care vi-l voi trimite pe e-mail sau/și să trimiteți voucherele la adresa pe vă voi trimite-o pe e-mail.

III. ÎNSCRIERILE FĂRĂ CAZARE ȘI MASĂ ȘI FĂRĂ DEPLASAREA ÎN UCRAINA le demarăm din 7 octombrie.

III.SCHIȚĂ DE PROGRAM:

1.Cazarea la Hotel Eurohotel din Baia Mare https://www.eurohotel-bm.eu/ începe din 31 octombrie după prânz sau seara. În prima seară nu am cerut cină fiindcă mulți vor ajunge târziu (cei care dorim cină o luăm în oraș sau la restaurantul hotelului cu plata la fața locului). Până la cazarea din Baia Mare se vine pe cont propriu.

2.În 1 noiembrie avem mic dejun, prânz și cină la hotel. Dimineața vizităm orașul, după prânz ținem simpozion internațional „Portrete de dascăli”. Vor fi cu noi și colegi din Ucraina, R.Moldova, Serbia.

3.În 2 noiembrie luăm micul dejun și mergem cu autocar la Săpânța și Sighetu Marmației. Vom trece apoi pe jos vama din Sighet în Ucraina (TREBUIE PAȘAPORT). În vamă ne așteptă colegii români din Ucraina (Transcarpatia – Maramureșul de Nord) și mergem cu microbuzele lor la școlile din Slatina și Apșa. Ne pregătesc program cultural. La ei luăm și prânzul. După acestea ne vor aduce înapoi la vamă, vom trece Tisa în Sighet unde ne va aștepta autocarul nostru care ne întoarce în Baia Mare să luăm cina la hotel.

3.În 3 noiembrie luăm micul dejun și unii pleacă deja spre case, alții mai putem vizita obiective din Baia Mare și abia apoi să plecăm spre casă.

Viorel Dolha, 0723259290, 0744195155

Președintele Asociației Generale a Învățătorilor din România

PS

În câteva zile vor apare publicațiile AGIRo din 2019.

Descărcați invitația în format Word: Invitație la activitatea din Maramureș din 31 octombrie – 3 noiembrie

Puteți fi la curent cu activitățile AGIRo urmărind

https://invatatori.ro/

și

https://www.facebook.com/invatatori/

https://www.facebook.com/groups/grupagiro/

https://www.facebook.com/groups/Invatatori.ro/

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: