www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

DESPRE LOCALITATEA MEA – concurs gratuit de compuneri cu premii pentru elevi, termen 14 mai. Modalitatea nouă de postare

MODALITATEA NOUĂ DE POSTARE A COMPUNERII/ESEULUI „DESPRE LOCALITATEA MEA” – concurs gratuit de compuneri cu premii pentru elevii din județul Arad, din țară și de peste hotare, de ciclul primar, gimnazial sau liceal, compuneri despre localitatea lor, termen 14 mai (inclusiv)
Concursul internațional se desfășoară cu ocazia manifestărilor din 16 și 17 mai, la 100 de ani de administrație românească în Arad (1919), la inițiativa Asociației Învățătorilor din Județul Arad, a Asociației Generale a Învățătorilor din România și a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.
Se poate scrie despre trecutul localității sau despre prezentul ei sau se poate imagina viitorul acesteia. Compunerile/eseurile pot fi de întindere diferită, nu există un barem al întinderii (sunt valabile și câteva alineate și o pagină și câteva pagini) Se va juriza separat pe clase.

Câteva zile s-a putut posta pe http://www.aiarad.ro „la liber”, fără înregistrare. Au profitat însă și utilizatori care făceau reclamă unor site-uri deocheate. Va trebui deci, de azi înainte, să vă înregistrați întâi.

IATĂ MODALITATEA NOUĂ DE POSTARE A COMPUNERII:

-Pasul 1: Trebuie să vă înregistrați făcând click pe butonul „înregistrare” din dreapta sus de pe pe http://www.aiarad.ro dându-vă acordul cu regulile internetului și completând apoi cu nume, e-mail, parolă (pe care să o scrieți încă o dată pentru siguranță și să nu o uitați). Ne-am bucura să vă folosiți numele reale (altfel nu vă vom activa contul crezând că sunt iarăși persoane dubioase). E-mailul va rămâne ascuns pentru public dar vă vom putea apoi trimite diplomele. Trebuie completat și un cod cu exact literele/cifrele din imagine. Apăsați apoi butonul final de trimitere.

-Pasul 2: În câteva minute sau în câteva ore vă vom activa contul.

-Pasul 3: După ce vă vom aproba înscrierea va trebui să vă autentificați făcând click pe butonul „autentificare” și completând cu nume și parolă.

-Pasul 4: Faceți click pe rubrica „FORUM”;
-Pasul 5: Faceți click, după caz, pe rubrica pentru Arad dacă sunteți din jud. Arad, pe „alte județe” sau pe „de peste hotare”;
-Pasul 6: Faceți click pe „Subiect nou” din dreapta sus. La „Subiect” scrieți „Despre localitatea X, jud Y, numele elevului, clasa”
-Pasul 7: În caseta „Mesaj” puneți textul compunerii (eventual cu copy-paste din documentul în care au scris-o elevii);
-Pasul 8: În caseta „Cod de confirmare” scrieți exact literele și cifrele ce vă apar în poza de acolo;
-Pasul 9: Apăsați pe butonul „Trimite” de jos și gata!

COLEGII DE PESTE HOTARE POT POSTA AICI ȘI LUCRĂRI LA CONCURSUL „LIMBA NOASTRĂ”
Să scrieți în subiectul postării „Limba noastră”, numele elevului, localitatea, raionul și țara.
În mesaj să nu lipsească numele școlii și al cadrului didactic.

PS 1.Cel târziu mâine voi posta o nouă serie de înscrieri la ACTIVITĂȚILE AGIRo pe 2019. Continuăm să primim înscrieri până în 16 mai (chiar și cu cazare-masă) la activitățile de la Arad, Eforie, Iași, Sibiu și București. Mai facem înscrieri și la celelalte activități dar fără cazare-masă-transport (Serbia,  Chișinău, Izmail (Ucraina), Balcani și Maramureș. Voi reveni cu amănunte.

2.Articole pentru publicat se pot trimite până în 31 mai.

3.Să îmi scrieți la asociatiainvatatorilor@gmail.com dacă nu v-am trimis cumva vreo adeverință de care aveți urgent nevoie la vreo dosariadă.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: