www.Învăţători.ro

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România

Înscrieri la Simpozionul Portrete de dascăli și DESPRE activitățile de la Chișinău, Izmail și Eforie Sud

1.DESCĂRCAȚI: Procedura inscrierii la Simpozion Portrete de dascali si DESPRE activitatile de la Chisinau Izmail si Eforie Sud

2.DESCĂRCAȚI: Tabel-inscrieri-la-Simpozion International Portrete de Dascali ARAD 29 iunie 2 iulie 2017

INVITAȚIA Nr. 1

Cadrele didactice care doresc să participe în Arad, la Simpozionul Internațional ”Portrete de dascăli”- ediția a IX-a și Concursul Internațional de Creație Plastică pentru Copii și Elevi „Portretul dascălului meu”, 29 iunie -2 iulie 2017 (Ziua Învățătorului), se pot înscrie până în 23 iunie achitând:

-Cotizația de membru pentru cei care sunt sau devin acum membri AGIRo (25 lei pentru anul 2017). Achitarea cotizației va fi urmată de eliberarea unei adeverințe doveditoare;

-Taxa pentru publicarea articolului (30 lei) o achită doar cei care doresc să publice articol în volumul care va fi tipărit în august.

-Cazare și masă pentru 3 zile la Hotel Parc începând cu cina din 29 iunie și terminând cu prânzul din 2 iulie, 300 lei în total (cine are nevoie). Pentru colegii de peste hotare avem niște locuri gratuite.

-NU au de achitat nimic cei care participă fără articol, cei care și-au achitat deja cotizația de membru AGIRo pe anul 2017 precum și colegii de peste hotare.

Până în 23 iunie să trimiteți completat tabelul de mai sus la asociatiainvatatorilor@gmail.com însoțit (dacă este cazul) și de documentul scanat care dovedește achitarea sumei respective prin ordin de plată sau mandat poştal pentru Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572.

Eventualul articol pentru volum se poate trimite la aceeași adresă de e-mail până în 30 iunie.

Colegii de peste hotare sunt scutiți de plata cotizației și a taxei pentru publicarea articolului. Trebuie să primim până în 23 iunie și de la aceștia tabelul completat cu datele de contact și eventualul articol până în 30 iunie.

Precizare: sunt membri AGIRo și cotizanţii unei asociaţii/sucursale judeţene a AGIRo care la rândul ei şi-a achitat cotizaţia anuală de 200/100 lei/anul 2017 pentru AGIRo.

 

PENTRU ACTIVITĂȚILE DIN CHIȘINĂU, IZMAIL ȘI EFORIE SUD procedura de înscriere o vom demara peste 2 – 3 zile și o veți găsi pe https://invatatori.ro/

ACUM DOAR LE ENUNȚ (cu prețuri aproximative:

II.ACTIVITATEA NR.2: 01 – 05 august, Chișinău, R.Moldova, Congres Aniversar AGIRo la 100 de ani de la înfiinţarea în 14 aprilie 1917 a „Asociaţiei Învăţătorilor din Basarabia şi de dincolo de Nistru” și la 100 de ani de la primul congres al învăţătorilor români din Basarabia (25–28 mai 1917). Se va începe cu cina din 1 august și se va încheia cu prânzul din 5 august. Prețurile estimative de cazare + masă pot fi poate de la 80 lei/persoană/zi X 4 zile= 320 lei (la hotel cu condiții mai slabe, baie comună la câte 2 camere) până la 150 lei/persoană/zi X 4 zile=600 lei (la alte hoteluri). Taxă de participare: 30 lei.

III.ACTIVITATEA NR.3: 05 -07 august, Izmail, Ucraina, Simpozionul Internaţional ,,Portrete de dascăli”, ediţia a X –a, în colaborare cu Universitatea Umanistă de Stat Izmail. Se va începe cu cina din 5 august și se va încheia cu prânzul din 7 august (2 zile). Prețurile le vom comunica în zilele următoare.

IV.ACTIVITATEA NR.4: 07-13 august, Eforie Sud, Școala Internațională de Vară a AGIRo. Se pot alege toate cele 6 zile începând cu cina din 7 august și terminând cu prânzul din 13 august sau doar primele 3 zile, zile în care se vor desfășura conferințele și cursurile de formare. Vor fi cel puțin două locații: În Hotel Crișana la 75 lei/persoană/zi cazare și masă în total (pentru 6 zile costând deci 450 lei, iar pentru 3 zile 225 lei). La Hotel Excelsior sau altul se plătesc cam 100 lei/persoană/zi (pentru 6 zile 600 lei). Se vor putea alege, la același preț, și zile mai multe (după 13 august). Taxă de participare: 30 lei. Se vor putea trimite articole pentru volumele AGIRo.

 

Voi reveni zilele următoare cu amănunte și cu procedura de înscriere pentru activitățile II, III și IV.

Cu bine,

Viorel Dolha

0723269290, 0744195155 asociatiainvatatorilor@gmail.com

Publicitate

2 răspunsuri la „Înscrieri la Simpozionul Portrete de dascăli și DESPRE activitățile de la Chișinău, Izmail și Eforie Sud

  1. Florea Roxana 22.06.2017 la 08:55

    Bună ziua! Vreau sa devin membru. Nu am regăsit în mesaj tabelul de înscriere. Care sunt condițiile de redactare a articolului? Mulțumesc! Florea Roxana

    ⁣Trimis de la BlueMail ​

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: